vineri, 14 mai 2010

Robert Pattinson vroia sa fie rapper

Intr-un interviu acordat lui Oprah Winfrey in data de 13 mai, Robert Pattinson a dezvaluit ca visul lui din adolescenta era sa devina un mare rapper.
Actorul a explicat ca interesul pe care l-a avut pentru filmele si muzica americana l-a ajutat sa-si dezvolte accentul american in filmul cu vampiri. "Dar Kristen crede ca am cel mai oribil accent american" a spus el. Cum Kristen Stewart a fost si ea invitata in emisiunea lui Oprah, ea i-a raspuns, "Nu, nu cred asta. Ocazional, ii mai iese un cuvant din gura, iar eu sunt ceva de genul, 'Noi nu spunem asta!'"
In ceea ce priveste implicarea lui in seria de filme 'Twilight', Pattinson a spus ca nu poate fi mai recunascator. "E o pozitie minunata in care sa fii, pentru ca poti sa intri intr-o camera si toata lumea sa inceapa sa tipe" a glumit el. "Nu e chiar despre tine. Nu iti intra niciodata in cap si tu doar poti sa participi in el. E mai mult despre fani."



In afara de Kristen Stewart, Robert Pattinson l-a adus in emisiunea lui Oprah si pe Taylor Lautner. Ei s-au oferit sa fie intervievati de faimoasa realizatoare pentru a promova filmul cu numarul trei din seria 'The Twilight Saga', 'Eclipse'. Pelicula v-a fi lansata in cinematografe incepand cu data de 30 iunie. Kristen Stewart si Robert Pattinson i-au recunoscut in culise lui Oprah ca sunt implicati intr-o relatie romantica.

sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Chat

Create a Meebo Chat Room