miercuri, 24 februarie 2010

First Look at Kellan Lutz’s ‘Adopt A Dog, Don’t Buy’

Image and video hosting by TinyPic


Kellan Lutz si asociatia pentru drepturile animalelor PETA sustin o noua campanie de constientizare publica, prin care se doreste sporirea numarului de persoane care adopta animale fara stapan.

Dupa ce colega sa din filmul Amurg Christian Serratos a pozat dezbracata in sprijinul PETA, Kellan devine principalul purtator de cuvant pentru adoptia animalelor, prima aparitie in acest rol fiind printr-un poster in care actorul tine in brate pe cainele sau Kola. Tag-ul de pe poster spune: “Cumpararea animalelor inseamna omorarea animalelor. Salveaza un caine sau o pisica fara stapan – Adopta si nu cumpara.”

Kellan mai povesteste despre felul in care a ajuns sa adopte pe Kola. “Si-a dorit un camin si si-a dat seama ca eu sunt stapanul potrivit pentru ea. Am adorat-o din prima zi. Este responsabilitatea noastra sa luam animalele sub aripa noastra protectoare si sa le ingrijim cat se poate de bine.”

Kellan Lutz, in varsta de 24 de ani, poate fi vazut in apropiatul film horror A Nightmare on Elm Street, care va avea premiera luna viitoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Chat

Create a Meebo Chat Room