marți, 17 august 2010

Robert Pattinson si Kristen Stewart un cuplu adevarat!

Opriti-va din orice altceva ati face si cititi mai departe! Se pare ca inimaginabilul s-a petrecut in sfarsit! Celebuzz i-a surprins pe Robert Pattinson si Kristen Stewart, cele doua staruri din "Twilight", in timp ce se sarutau pe strada in timpul unei plimbari in Montreal. Pattinson a ajuns acolo zilele trecute pentru a-i face o vizita lui Kristen care lucreaza acolo momentan pentru filmul "On the Road".



Avem mult asteptata dovada care indeparteaza orice semn de intrabare sau dubiu asuprea cuplului R-Pattz si K-Stew. Fotograful care a imortalizat acest moemnt istoric spune ca cei doi au plecat de la hotel, s-au urcat intr-un taxi si au iesit in oras. Apoi, timp de 25 de secunde, s-au sarutat, iar Tom Sturridge statea langa ei si se uita".



Producatorul “Eclipse“, Wyck Godfrey dezvaluise in iunie anul acesta ca relatia, de mult speculata de fani si de presa, dintre Kirsten Stewart si Robert Pattison este adevarata. Cei doi se afla de mult timp intr-o relatie, insa au evitat sa afiseze vreo dovada de afectiune si nu au vorbit niciodata despre vreo relatie amoroasa in public, in ciuda hartuielilor paparazzilor. Intr-un interviu pentru Time, Wyck Godfrey a declarat ca isi doreste ca cei doi sa aiba o relatie stabila, cel putin pana cand se vor termina filmarile pentru toate filmele din seria Twilight. O despartire ar putea incomoda filmarile viitoarei parti.
Rob si Kristen au trecut prin multe pentru a-si pastra relatia pe care ei o credeau secreta. Se pare ca aceste fotografii nu i-a socat atat de mult pe fani, nu a izbucnit niciun razboi mondial, Taylor Lautner nu s-a ingrasat de ciuda, iar Saga Amurg inca este profitabila. Din cate ne dam seama, Pamantul inca se roteste, asa ca... mergeti mai departe.

Sursa

Un comentariu:

  1. I think it's very good that their relationship public afcur but do not know what is interesting for all in fine ......... paparzzi ptr kristen advice to dress more feminine that such loss will lose him the robert

    RăspundețiȘtergere

Chat

Create a Meebo Chat Room