marți, 11 mai 2010

De ce nu se imparte inca Breaking Dawn in doua filme?

Stephanie Meyer si-a dat acordul ca filmul sa aiba doua parti, Bill Cordon, regizorul, a declarat ca nu are nimic impotriva in a regiza doua filme, iar actorii principali s-au aratat incantati sa se reuneasca si pentru al cincilea lung metraj.
Atunci, ce anume ii impiedica pe producatorii de la Summit Entertainment sa declare ca filmul va fi impartit in doua? Ei bine, se pare ca actorii din rolurile secundare incetinesc procesul. Actori precum Peter Facinelli (Carlisle Cullen) si Billy Burke (Charlie Swan, tatal Bellei) au incheiat deja cu succes negocierile.
Zvonurile spun ca Ashley Greene (Alice Cullen) si Kellan Lutz (Emmett Cullen) sunt cei care nu au semnat contractul cu Summit Entertainment. Se pare ca acestia au cerut mai multi bani pentru a accepta oferta. Producatorii nu pot risca sa mai piarda alti doi actori dupa incidentul cu Rachelle LeFevre. Fanii au acceptat-o in cele din urma pe Bryce Dallas Howard in rolul Victoriei, insa cum vor reactiona in cazul unor personaje mai importante?

sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Chat

Create a Meebo Chat Room