joi, 6 mai 2010

Indragostitii din “Twilight” revin pe ecrane cu ‘Eclipsa’


Partea a treia din franciza “Twilight”, “Saga Amurg: Eclipsa”, regizat de David Slade, va avea premiera mondiala pe 24 iunie, la Los Angeles.
Filmul ajunge pe ecranele din Romania pe 2 iulie. Fanii infocati ai celebrei serii “Saga Amurg”, realizata de David Slade, isi vor putea vedea personajele preferate pe marile ecrane incepand cu 24 iunie, cand va avea loc, la Los Angeles, premiera mondiala a partii a treia: “Eclipsa”.
Pelicula va rula la cea de-a 16-a editie a Festivalului de Film de la L.A. si va fi proiectat la Nokia Theatre. Primele doua lungmetraje din franciza de succes – “Amurg”, de Catherine Hardwicke, si “Saga Amurg: Luna Noua”, in regia lui Chris Weitz – au fost lider in box-office-urile din intreaga lume, reusind sa obtina, in total, incasari de 1,08 miliarde de dolari.


Isteria “Twilight”
“New Moon” a facut praf toate predictiile potrivit carora filmul nu va fi un succes atat de mare. In urma unui sondaj realizat de site-ul Moviefone.com, la care au participat cinefili de pe intreg mapamondul, “New Moon” a fost desemnat cel mai bun film al anului 2009, obtinand 41% din voturi, imediat dupa el clasandu-se “Avatar”, cu 14%. In plus, filmul a ocupat locul trei in clasamentul celor mai bine vandute bilete de cinema on-line din istorie.Intrebarea este daca si cea de-a treia parte va cuceri topul marilor ecrane.
In viziunea fanilor, “Eclipsa” va egala sau chiar va depasi cu mult celelalte doua pelicule din seria “Amurg”, insa parerile difera.Avand in vedere uriasul succes pe care l-a inregistrat “New Moon”, va fi extrem de dificil pentru urmatorele doua filme ale seriei, “Eclipsa” si “Zori de Zi”, sa-i depaseasca prestatia de box-office si priza maniacala la publicul innebunit dupa universul creat de Stephanie Meyer, spun criticii.Aceleasi predictii negative s-au facut si in legatura cu “New Moon” si, cu toate acestea, filmul s-a comportat exemplar pe piata. Franciza “Twilight” are la baza volumele scrise de Stephenie Meyer – “Amurg” – si continuarile “Luna Noua”, “Eclipsa” si “Zori de Zi”, vandute in peste 100 de milioane de exemplare in lumea, potrivit Editurii britanice Little, Brown Book Group.
Al patrulea film din aceasta franciza se va numi “Zori de zi /Breaking Dawn” si va fi regizat de Bill Condon. Iar actorii Robert Pattinson, Kristen Stewart si Taylor Lautner, eroii din celelalte parti, isi vor relua rolurile care i-au facut celebri.

“Eclipsa”: mai putina dragoste si mai mult razboi
“Eclipsa” continua povestea de dragoste inceputa in celelate doua parti, dintre muritoarea Bella, interpretata de Kristen Stewart, si vampirul Edward, interpretat de Robert Pattinson. Rolul Victoriei, o vampirita malefica, este interpretat de Bryce Dallas Howard. Ea doreste sa razbune moartea iubitului ei, James, ucis de Edward.“Eclipsa” va fi mai “intunecat” si nu este de mirare, avand in vedere faptul ca regizorul este David Slade (a regizat si “30 Days of Nights”), iar “Eclipsa” avea nevoie de asa ceva, de cat mai mult intuneric.
De asemenea, actorii le-au mai dezvaluit celor de la “Rotten Tomatoes” ca scenele de razboi vor fi mult mai numeroase decat cele de dragoste, astfel ca publicul va fi tinut cu sufletul la gura, iar finalul va lasa loc si pentru un posibil film cu numarul 5, deoarece “Breaking Dawn” este un roman foarte vast, ceea ce presupune realizarea unui film foarte lung, de aceea exista posibilitatea sa fie impartit in doua subcapitole.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Chat

Create a Meebo Chat Room