marți, 11 mai 2010

Multi bebelusi americani primesc numele Bella sau Jacob, de la personajele din „Twilight Saga”!

Faptul ca trilogia „Twilight Saga” are atat de multi admiratori (dintre care unii sunt chiar fanatici) a influentat si numele pe care le aleg in ultima vreme foarte multi parinti pentru a-si boteza bebelusii. In 2009, Bella si Jacob au fost cele mai utilizate nume pentru copii in America, aflam dinstudiul realizat pentru Social Security Administration.


Bella este prescurtarea pentru Isabella, nume ce se afla pe primul loc in alegerile parintilor americani. Se pare, totusi, ca numele Jacob este pe primul loc in preferinte pentru numele de baieti independent de personajul interpretat de Taylor Lautner, intrucat figureaza pe acest loc de 11 ani!

Este folosit ca prenume chiar si numele de familie al personajului interpretat de Robert Pattinson, anume Cullen (Edward).

In 2009, americanii au preferat pentru prenumele copiilor si Maliyah , derivat de la Malia, numele uneia dintre fetitele presedintelui Barack Obama, sau Isla, nume scotian ce nu era cunoscut inainte ca actrita Isla Fisher sa devina renumita la Hollywood.

In top intra si numele Khloe , folosit mai ales dupa ce surorile Kardashian au capatat notorietate prin intermediul reality-show-ului in care apar.

Presedintele Barack Obama are multi admiratori in intreaga lume, iar anul trecut 69 de copii din America au primit la botez numele sau.

Cu un an in urma, pe primele locuri in preferinte se aflau numele Miley(de la Miley Cyrus), Britney (de la Britney Spears), Lindsay (de la Lindsay Lohan) si Jonas (de la „The Jonas Brothers”), dar acestea au scazut foarte mult in ultima vreme.

sursa

Un comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room