joi, 20 mai 2010

Robert Pattinson si Kristen Stewart – petrecere pe plaja


Intrucat actorul britanic Robert Pattinson a implinit frumoasa varsta de 24 de ani pe data de 13 mai 2010, a decis sa isi sarbatoreasca ziua de nastere in compania iubitei lui Kristen Stewart la hotelul californian Ritz-Carlton din Laguna Beach.
lCele doua vedete din franciza “ Twilight ” au cinat la restaurantul Raya si s-au plimbat pe plaja la miezul noptii pentru a admira oceanul si a se bucura de intimitatea oferita de locul retras pe care si l-au ales. O sursa a declarat pentru Hollywood Life.com ca perechea de tineri actori nu a fost deranjata de catre ceilalti oaspeti si, desi nu a vorbit prea mult, parea sa se simta foarte confortabil.
Clienti ai hotelului Ritz-Carlton au mentionat faptul ca Robert Pattinson si Kristen Stewart erau imbracati casual la restaurant in jeansi si tricouri, actorul britanic servind cateva beri la masa, dupa care au stat lipiti pe nisip pentru a se bucura amandoi de privelistea apei.
O alta sursa a afirmat ca iti puteai da seama ca Robert Pattinson si Kristen Stewart formeaza un cuplu, adaugand ca aratau la fel ca orice tineri normali de varsta lor, actorul purtand jeansi, o sapca de baseball si o pereche de pantofi sport si fiind tuns foarte scurt.

sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Chat

Create a Meebo Chat Room