luni, 17 mai 2010

Vampirul lunii mai... Robert Pattinson


Desi este de doar 24 de ani, Robert Pattinson are mai multe filme in spatele sau decat multi alti actori care au cu mult peste varsta sa. Insa, desi a aparut in multe productii de top, cea care i-a adus faima si un loc permanent in inima fanilor sai femei a fost seria TWILIGHIT, unde a interpretat rolul vampirului chipes si destept, care nici macar nu omoara oameni ci se hraneste exclusiv cu animale, scotandu-se astfel in evidenta bunatatea din inima lui rece de vampir. Acest lucru impreuna cu ochii sai albastri te opresc intr-un timp al vesniciei, ceea ce nu poate decat sa te faca sa vrei sa vezi si alte filme cu acest actor talentat.
Este nascut intr-o zi care este considerata cu ghinion, 13 mai 1986, insa se pare ca in acea zi ghinionul era preocupat cu altceva deoarece atunci s-a nascut un baiat, pe numele sau complet Robert Thomas-Pattinson, in Anglia, Londra. Inca de mic a fost atras de latura sa artistica si destinul parca i-a fost trasat cu o rigla, el alaturandu-se de foarte curand trupei teatrului Barnes Theatre Company, ceea ce i-a oferit experienta necesara pentru a avea o baza solida pentru viitoarea sa cariera de actor de box-office.
Activitatea sa in plan artistic nu s-a limitat numai aici, a fost si manechin, dar si muzician insa actoria a devenit dragostea vietii lui. A jucat roluri de exceptie in "Vanity Fair", "Ring of the Nibelungs", "Harry Potter si Ordinul Phoenix" si va urma sa apara si in toate seriile Twilight ecranizate pe viitor, fapt care arata loialitatea sa fata de un proiect in care are incredere, descoperindu-i din start potentialul latent. Nu e de mirare ca este nascut in zodia Taurului, persistent in tot ceea ce face, intrucat Taurii nu se dau batuti usor si daca ei cred in potentialul lor atunci lupta pentru indeplinirea unui obiectiv indiferent de ce spun cei de jur. Si nici chiar atunci cand sunt pusi la pamant nu lasa sa se vada dezamagirea pe care o simt. Au un caracter puternic care cu greu poate fi faramat si chiar de se intampla asta cu trecerea timpului se refac si devin si mai puternici decat erau inainte.

sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Chat

Create a Meebo Chat Room