marți, 29 iunie 2010

Stil de vedeta COSMO - Kristen Stewart

Desi are o latura wild, Kristen poate fi si o aparitie spectaculoasa optand pentru rochii lungi sau mini, in stil corset, croiala la care apeleaza cel mai des actrita.

Rochii mini
Obisnuita mai mult cu un look casual si confortabil, Kristen nu este foarte fericita atunci cand trebuie sa poarta rochii pe covorul rosu. Ea opteaza pentru rochii cu diverse aplicatii, de cele mai multe ori intr-o croiala stil corset. Lungimea la care apeleaza cel mai des este cea mini. La aceste tinute singurele accesorii sunt pantofii cu toc inalt si platforma si cateodata un clutch minuscul sau cateva bratari si inele discrete.


Rochii spectaculoase de seara
Optand tot pentru o croiala tip corset si bijuterii discrete, rochiile alese de Kristen pentru evenimentele speciale sunt unele spectaculoase lungi sau chiar prevazute cu trena.


Accente rock
Stilul lui Kristen are adeseori influente rock, pentru a sublinia mai bine caracterul ei nonconformist. Acest stil o prinde cel mai bine, pentru ca ii surprinde naturaletea si ii accentueaza siguranta de sine. Ea apeleaza la piese monocrome, in special negre, care se evidentiaza prin croiala.



Fuste chic
Atunci cand nu poarta rochii, Kristen opteaza pentru fuste mini. Pe actrita o avantajeaza aceste fuste mini, mulate sau evazate, asortate cu o bluza chic sau un tricou, dandu-i un look feminin, fresh si chic. Kristen nu apeleaza la accesorii masive, optand rareori doar pentru bijuterii discrete sau plicuri fancy.



Coafura
PARUL DAT PE SPATE
Acest tip de coafura ii subliniaza atitudinea mai ,,rebela" cu care se afiseaza Kristen Stewart. Fie ca opteaza pentru un par buclat sau pentru unul drept, parul dat pe spate si pus in valoare cu putin volum este un must pentru actrita.
PARUL PRINS IN COC
Atunci cand opteaza pentru aceasta coafura, Kristen capata o alura aparte, care ii da foarte multa eleganta. Ea opteaza pentru cocuri simple, pozitionate la mijocul capului, care se potrivesc perfect cu o tinuta de red carpet.


sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Chat

Create a Meebo Chat Room