miercuri, 28 aprilie 2010

Comparatie intre replicile din film si citatele din carte "Eclipse"

Dupa ce au fost lansate ambele trailere "Eclipse", Anny si Nessie de la Twilight Saga News au facut o comparatie intre carte si film, mai exact o comparatie intre replicile din film si citatele din carte.


Trailer: "Jacob, ce faci?" Kristen Stewart ca Bella Swan.
Carte: Aici Edward i se adreseaza primul lui Jacob, iar primele cuvinte ale Bellei au fost: "Ce vrei sa spui?" Bella Swan, pagina 78.
Trailer: "Sunt aici să te avertizez", Taylor Lautner ca Jacob Black.
Carte: Edward intiaza "avertizarea" despre care este vorba spunand, "Eu ştiu deja de ce si ce mesaj ai să ii spui, mesajul transmis. Considera ca e avertizata." Edward Cullen, pagina 78. Apoi, Jacob spune: "Tu nu-i spui? Ce, ti-a fost teamă că ar ţine partea noastră?" Jacob Black, pagina 78.
Traler: "Tu ar trebui sa pleci... Acum", Robert Pattinson ca Edward Cullen.
Carte: "Pleaca acum", Edward Cullen, pagina 79.
Trailer: "Ea are dreptul de sa stie", Taylor Lautner ca Jacob Black.
Carte: "Tu nu crezi ca Bella are dreptul sa stie? E viaţa ei," Jacob Black, pagina 80.
Trailer: "Ce?" Kristen Stewart ca Bella Swan.
Carte: "Ce nu ştiu? Edward?" Bella Swan, pagina 78.
Trailer: "Am urmărit situaţa din Seattle pentru o perioada de timp, dispariţiile inexplicabile, crimele...." Robert Pattinson ca Edward Cullen.
Carte: "Am monitorizat a situaţa, pentru câteva săptămâni. Toate semnele sunt acolo - dispariţiile, mereu în noapte, slab eliminate cadavrele, lipsa altor probe..." Edward Cullen, pagina 26.
Trailer: "Cineva creaza o armată", Peter Facinelli in rolul lui Carlisle Cullen.
Carte: În carte este Jasper cel care introduce conceptul de o armată de nou-născuti. "Am văzut acest lucru înainte şi nu există nicio altă explicaţie. Există o armată de vampiri nou-născuţi în Seattle," Jasper Hale, pagina 303.
Trailer: "O armată de vampiri?" Kristen Stewart ca Bella Swan.
Carte: Nu pare să fie o contrapartidă direct la acest citat, dar nu seamănă cu un citat de Alice in aceste momente. "O armată. De ce nu mi-ai spus?" Alice Cullen, pagina 302.
Trailer: "Ei vin aici", Ashley Greene ca Alice.
Carte: În carte, Alice spune "decizia a fost făcută" de la pagina 378, şi Bella este cea care spune "Ei vin aici", pe aceeaşi pagină.
Trailer: "Aceasta va fi o luptă urâta cu vieţi pierdute", Peter Facinelli in rolul lui Carlisle Cullen.
Carte: Aceasta este mai mult o interpretare decât o traducere a citatului direct. Iată un pasaj care are legatura "Vom avea nevoie de tine să ne înveţi cum sa ii distrugem, Jasper" spune Carlisle. "Maxilarul lui Carlisle a fost inclestat, dar am putut vedea durerea din ochii lui cand a spus cuvintele. Nimeni nu a urât violenţa mai multa decât Carlisle", pagina 306.
Trailer: "Ne bagam... Atâta timp cât vom ajunge sa omoaram nişte vampiri", Taylor Lautner ca Jacob Black.
Carte: "Acesta nu va fi uşor pentru noi. Totusi, asta este treaba noastră mai mult decât a ta," Jacob Black, pagina 380. " Lupti cu vampiri nu împotriva lor!". Jacob a reflectat tonul lui Edward de dezgust "Ei bine, tu esti fericit sa lupti impotriva lor", a declarat Edward. Jacob a zâmbit "Acesta este motivul pentru care noi suntem aici," pagina 409.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Chat

Create a Meebo Chat Room