marți, 27 aprilie 2010

Robert Pattinson si Kristen Stewart pe primul loc in "Topul celor mai sexy


Site-ul DivaHair.ro a pus la punct un Top al celor mai sexy cupluri de la Hollywood in care ii gasim pe Robert Pattinson si Kristen Stewart pe primul loc, iar pe locul 3 pe Alexander Skarsgard si Kate [whatever] Bosworth.
Ne place sa-i admiram, pentru ca sunt frumosi, plini de succes si duc o viata de care toti ne dorim sa avem parte. La Hollywood, sub lumina reflectoarelor, se fac si desfac relatii, si biltz-urile aparatelor de fotografiat nu contenesc sa aduca in atentia publica fiecare detaliu al vietii celebritatilor. Am alcatuit pentru voi un top al celor mai sexy cupluri de la Hollywood. I-am lasat deoparte pe obisnuitii acestor topuri, Brad Pitt si Angelina Jolie sau Johnny Depp si Vanessa Paradis. Am vrut sa aducem in atentia voastra cupluri tinere, care ne incanta privirea cu energia, frumusetea si pasiunea lor.
LOCUL 1 - KRISTEN STEWART SI ROBERT PATTINSON
Multe zvonuri sunt ca cei doi ar fi impreuna. La inceput de aprilie, de ziua ei, Kristen l-a vizitat pe Robert in Budapesta, pe platoul de filmare ... timp de mai multe zile. Oare nu asa se procedeaza cand esti intr-o relatie?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Chat

Create a Meebo Chat Room