joi, 29 aprilie 2010

Inelul de logodna din "Eclipse" disponibil si pentru fani

A aparut o noua imagine din filmul "Eclipse" in care putem vedea inelul de logodna pe care i-l ofera Edward Bellei, bratara pe care Bella o primeste de la Jacob, din pacate nu putem vedea inca cele doua talismane foarte bine, si muscatura lasata de James pe bratul ei.



Despre inel am mai vorbit, insa acum a aparut o noua varianta, diferita de cea care va fi in film, realizat pe baza descrierii scriitoarei Stephenie Meyer, care semnează romanele ce stau la baza peliculelor din seria "Amurg". Stephenie Meyer a făcut parte din echipa de bijutieri care au realizat designul acestui inel, lucrând în colaborare cu Infinite Jewelry Co.
Inelul de logodnă pe care vampirul Edward Cullen îl oferă iubitei sale, Bella Swan, în filmul "Saga Amurg: Eclipsa", realizat pe baza descrierii romancierei Stephenie Meyer, a devenit un produs de serie, pus la dispoziţia fanilor acestei francize de succes, informează contactmusic.com. Inelul [imaginea de jos] va fi disponibil în magazine în două versiuni: una în aur alb şi galben de 14 carate, în valoare de 2.000 de dolari, şi o alta, mai accesibilă, la preţul de 38 de dolari. Produsele se pot comanda on-line pe http://www.emitations.com/, unde mai gasiti si alte produse inspirate de seria Twilight.



Primele două lungmetraje din această franciză de succes - "Amurg" şi "Saga Amurg: Lună Nouă" - au obţinut împreună încasări de 1,08 miliarde de dolari. Al treilea film al seriei, intitulat "Eclipse", va fi regizat de David Slade, un cineast specializat în filme horror, şi va fi lansat pe marile ecrane pe 30 iunie. Franciza "Twilight" are la bază volumele scrise de Stephenie Meyer - "Amurg" şi continuările "Lună Nouă", "Eclipsa" şi "Zori de Zi" -, vândute în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial, potrivit editurii britanice Little, Brown Book Group

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Chat

Create a Meebo Chat Room