marți, 25 mai 2010

Alfred Molina il alearga pe Taylor Lautner in “Abduction”


Cu siguranta stiti cine e Alfred Molina . In cazul in care nu sunteti familiarizati cu acest actor de mare calibru, amintesc doar Frida, Magnolia, Chocolat si Spider-Man 2, filme in care-a facut senzatie aparent fara nici cel mai mic efort.
In 2010 ii veti putea admira talentul actoricesc in Prince of Persia: The Sands of Time, The Sorcerer’s Apprentice, Carmel si in The Tempest (reinterpretarea piesei shakespeareane in cheie feminista, cu Hellen Mirren in rolul lui Prospera).
Iata ca Molina a mai obtinut un rol consistent intr-un film de sorginte pur hollywoodiana. E vorba de thrillerul Abduction, in care-a fost distribuit in rolul unui agent CIA aflat pe urmele unui adolescent fugitiv. Acest din urma personaj va fi interpretat de Taylor Lautner (varcolacul Jacob in seria Twilight).
Filmul va spune in esenta povestea unui adolescent care afla intamplator ca parintii lui nu sunt de fapt parintii lui, ca a fost rapit cu foarte multi ani in urma, si ca traieste intr-o impostura foarte periculoasa. Drept urmare, decide sa fuga si sa-si caute parintii autentici. Insa nimic nu e atat de simplu in filmele hollywoodiene, asa ca tanarul nostru se trezeste vanat din toate partile si pe toate fronturile.
Abduction va fi regizat de John Singleton si va fi lansat in cinematografe candva in 2011.

sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Chat

Create a Meebo Chat Room