The Twilight Saga Video

Loading...

miercuri, 23 iunie 2010

Difuzari LIVE ptr premiera Eclipse din 24 iunie

Image and video hosting by TinyPic
Nu puteti sa ajungeti la premiera Eclipse?Asta nu inseamna ca nu puteti sa urmariti LIVE.Iata cele mai bune locuri in care puteti face asta.Click pentru a urmari premiera joi,24 iunie.

MTV HOLLYWOOD CRUSH
Incepe la 6:30pm PST/9:30pm EST
Click AICI

ET ONLINE
Incepe la 5:00pm PST/8:00 pm EST
Click AICI

MySpace
Incepe la 5:30pm PST/8:30pm EST
Click AICI

E!Online
Incepe la 5:00pm PST/8:00pm EST
Click AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Chat

Create a Meebo Chat Room