marți, 6 iulie 2010

10 motive sa te alaturi echipei lui Edward

Odata cu premierea Eclipse, fanii peliculei s-au impartit in doua tabere. O parte il sustin pe vamiprul Edward, cealalta tabara fiind de partea varcolacului Jacob Black. Tu cu cine tii?
Redactorii iVillage au gasit 4 motive intemeiate pentru a ne convinge ca Edward merita sa fie alesul Bellei. Noi ne-am gandit sa-I sustinem, asadar, am mai adugat inca 6.

1. Privirea lui este invaluita de mister
Negrii sau de culoarea chihlimbarului, ochii lui intotdeauna par sa ascunda ceva. In aparenta rece, greu de ghicit, este foarte bland si protector. In relatia cu Bella isi dezvaluie o alta latura nebanuita: este extrem de romantic si atent la orice gest.
Image and video hosting by TinyPic
2. Este responsabil
Aparent un adolescent de 17 de ani, in realitate Edward a acumulat destula experienta de viata. De aceea, da dovada de maturitate si responsabilitate, chiar daca Bella ar prefera ca-n anumite momente sa-i sfideze autocontrolul. In ciuda insistentelor ei, acesta pare de moda veche stabilind niste reguli clare: nu vor face sex pana in noaptea nuntii.

3. Nu se teme de nimic
In Luna noua, decide sa se desparta de Bella, crezand ca astfel nu-i va mai pune viata in pericol. Afland ca decizia lui i-ar fi provocat moartea, hotaraste sa-i confrunte pe Volturi, cei mai puternici din clanul lor. Asadar isi hotaraste singur soarta, infruntand cu nepasare pedeapsa maxima care-l asteapta.

4. Are o fizionomie aparte
Bella a fost atrasa din prima clipa de aspectul diferit al vampirilor: pielea alba, care-i distingea de oamenii obisnuiti. In loc sa fie ingrozita, aceasta a fost pe loc feremcata de chipul lor perfect. De nenumarate ori, Bella compara infatisarea perfecta a vampirului cu cea a lui Adonis.

5. Nu este imun la sentimentele umane
Chiar daca a fost transformat in vampir de mai bine de-un secol, Edward incepe sa resimta anumite sentimente uitate. O data cu iubirea, in sufletul lui prinde viata si gelozia, un sentiment nou, contrastant. Este gelos pe colegii de scoala ai Bellei, iar apoi pe Jacob, care se va dovedi un adevarat adversar de luat in seama.


6. Poate sa citeasca ganduri
Este singurul membru al familiei sale care poate sa citeasca gandurile oamenilor. Acest avantaj il ajuta sa sa anticipe anumite decizii. Insa, oricat de mult si-ar dori, gandurile Bellei raman pentru el un mister.

7. Este foarte protector
Matur, mult mai experimentat decat un tanar de varsta lui, manifesta o grija exagerata pentru siguranta Bellei. De aceea pune pe primul loc umanitatea ei, refuzand s-o transforme in vampir. Induplecat, intr-un final, pune o singura conditie: sa se marite cu el.

8. Este un tip cult
Spre deosebire de Jacob, care-si petrece viata in salbaticie si nu se arata foarte apropiat de carti, Edward este un tip cult. Mare admirator al muzicii clasice, acesta obisnuieste sa interpreteze la pian diferite piese dragi. Este pasionat si de lectura, istorie,de-alungul anilor manifestand interes pentru domenii cat mai variate. La ore isi uimeste mereu profesorii care nu-l pot prinde nepregatit.

9. Nu omoara oameni
Daca in trecut a omorat infractori, incercand astfel sa-i faca sa plateasca pentru ororile comise, in prezent Edward nu suporta gandul sa mai comita vreo crima umana. De aceea se hraneste cu sangele animalelor, luptand cu propriile instincte pentru a nu deveni un monstru.

10. Este politicos
Desi Charlie este mereu suspicios cu privire la relatia lui Edward cu fiica sa, nu stapaneste nici nu amanunt concret care sa-i sustina gandurile. Nu-i de mirare, deoarece Cullen este un deosebit de politicos, atent la fiecare detaliu.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Chat

Create a Meebo Chat Room