The Twilight Saga Video

Loading...

joi, 29 iulie 2010

Lee Pace ar putea fi Garrett in "Breaking Dawn"Desi "Eclipse" este inca in cinematografe, au aparut primele zvonuri cu privire la noile adaugari in distributia Saga Amurg pentru filmul "Breaking Dawn".
Un reporter de la E! Online sustine ca starul din “Pushing Daisies” este foarte aproape de obtinererea unui rol de vampir in un urmatoarul film Twilight. Actorul Lee Pace ar putea sa il joace pe Garrett.
Gossip Cop, pe de alta parte, spune ca este prea devereme sa il numic pe Pace — sau pe oricine altcineva — “foarte aproape” de obtinerea unui rol in BD. O sursa din productie a spus pentru Gossip Cop ca nimeni nou nu a fost distribuit in film.
Spoiler Alert!
Garrett a fost chemat pentru a fi unul dintre martorii familiei Cullen la confruntarea cu clanul Volturi. In carti se presupune ca e a fost transformat in vampir in timpul American Revolutionary War (1775–1783), facandu-se aluzie la faptul ca a luptat ca un patriot american.
Garrett nu are niciun talent deosebit, desi ii plac provocarile. El este interesat de stilul de viata al familiei Cullen si al Clanului Denali care beau sange animal in locul celui uman. In timpul sederii sale in casa Cullen, el o provoaca pe Kate sa isi incerce puterile asupra sa, iar ea reuseste sa il faca sa se prabuseasca in genunchi de durere. La un moment dat el ii spune lui Aro ca incepe sa creada ca abtinerea de la sange uman poate ajuta la relationarea mai buna dintre vampiri. In timpul confruntarii cu Clanul Volturi, Garrett a fost cel care a oprit-o pe Kate sa ii atace pe Volturi, practic, salvandu-i viata. In cele din urma, dupa incheierea conflictului, el s-a alaturat Clanului Denali si a devenit partenerul de viata al lui Kate.
Garrett este descris ca fiind inalt, cu ochii de un rosu rubiniu si parul lung si blond, ca nisipul, prins intr-o coada la spate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Chat

Create a Meebo Chat Room