sâmbătă, 27 martie 2010

Interviu cu Robert Pattinson

Image and video hosting by TinyPic

Astazi am selectat cateva intrebari mai interesante din interviul acordat de Robert Pattinson revistei Gala (Germania). Actorul de 23 de ani a vorbit despre dezavantajele meseriei de actor si notele mici pe care le lua la scoala:
•Ai ajuns faimos destul e repede. Te-ai obisnuit cu statutul de vedeta?
Cred ca este important sa te definesti prin munca ta decat sa fi un idol al adolescentilor. Johnny Depp a reusit asta. Dar pentru asta e nevoie de multa disciplina si sa stii sa te ascunzi foarte bine.
•Sa te ascunzi? Dar in mod constant apar pe Twitter locatiile in care te afli.
Asa pare dar am niste asi ascunsi in maneca.
•Si iubita ta, Kristen Stewart este mereu in lumina reflectoarelor…
Sincer, nu mai conteaza acest aspect. Sunt oricum in fiecare zi fotografiat. Mi s-a spus ca face parte din meserie, sa-ti fie facute poze tot timpul dar eu cred ca ar trebui sa existe niste limite.
•Ca de exemplu?
Acum oricine are o camera la telefon. Daca cineva ma roaga sa fac o poza intr-un restaurant, este in regula, nu ma deranjeaza, dar ma enervez cand imi sunt facute poze fara sa stiu. Nu sunt un animal intr-o gradina zoologica!
•Ce iti place sa faci in timpul liber?
Imi place sa citesc carti pe kindle. Este cea mai buna inventie a tuturor timpurilor. Recent am cumparat toate cartile lui Dostojewski pentru doar 1 $. In ritmul acesta voi avea in curand 3 milioane de carti.
•Obisnuiam sa fiu un student slab si nu imi faceam niciodata temele. Rezultatele mele scolare reflectau faptul ca nu depun destul efort, asa ca tata mi-a spus sa renunt la scoala si sa-mi caut un job. Tata era cool ceea ce-mi permitea deseori sa-l contrazic. Poate ca am fost un rebel…


•Cateodata ma gandesc sa renunt la actorie dar as ajunge probabil vanzator intr-un magazin de pantofi si in comparatie cu asta sa fi actor e mai grozav.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Chat

Create a Meebo Chat Room