sâmbătă, 27 martie 2010

Satuia de 150.000$ a lui Robert Pattinson

Iată statuia de 150.000 $ a lui Robert Pattinson! Admiratoarele lui Robert Pattinson au acum ocazia să se pozeze cu copia din ceară a actorului, care a fost dezvaluită ieri la Muzeul Madame Tussauds din Londra. După succesul nebun al filmelor cu vampiri din seria "Twilight", actorul de 23 de ani a intrat în rândul starurilor care se mândresc cu o copie din ceară. La realizarea figurii de ceară s-a lucrat vreme de 4 luni şi s-au cheltuit 150.000 de dolari.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

O statuie din ceara care il reprezinta pe actorul britanic Robert Pattinson, starul francizei "Amurg/ Twilight", a fost inagurata, joi, la celebrul muzeu Madame Tussauds din Londra. Robert Pattinson are statuie din ceara in Londra galerie foto (24) "Cel mai «fierbinte» actor de la Hollywood" , asa cum au declarat reprezentantii muzeului Madame Tussauds din Londra, figureaza in prezent printre figurile din ceara expuse de aceasta institutie, relateaza Mediafax.
Pentru un pret de 150.000 de lire sterline (170.000 de euro), statuia are aceeasi "expresie senzuala si aceeasi coafura rebela care au devenit o adevarata marca" a lui "R-Pattz", asa cum este denumit actorul britanic de numeroasele lui admiratoare adolescente. "Robert Pattinson este unul dintre cele mai in voga staruri, iar noi am fost coplesiti de numarul mare de cereri prin care eram rugati sa inauguram statuia lui la Madame Tussauds din Londra", a explicat Liz Edwards, directorul departamentului de relatii publice al muzeului.
Robert Pattinson, in varsta de 23 de ani, a avut parte de o ascensiune exploziva pe scena internationala, in 2008, odata cu rolul vampirului Edward Cullen din filmul "Amurg/ Twilight".
Primele doua lungmetraje din aceasta franciza de succes - "Amurg" si "Saga Amurg: Luna Noua" - au obtinut impreuna incasari de 1,08 miliarde de dolari. Al treilea film al seriei, intitulat "Eclipse", va fi regizat de David Slade, un cineast specializat in filme horror, si va fi lansat in vara acestui an. Franciza "Twilight" are la baza volumele scrise de Stephenie Meyer, vandute in peste 85 de milioane de copii, in mai mult de 50 de tari.

sursa:vampirecrib

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Chat

Create a Meebo Chat Room