vineri, 2 aprilie 2010

Colectia DVD SAGA AMURG - Editia din Romania

Image and video hosting by TinyPic

Pachetul contine primele doua filme - 'Amurg' si 'Saga Amurg: Luna Noua' - ale celebrei serii 'Amurg' si este disponibil pe site-ul ProVideo.ro la pretul de 74,90RON. Comanda acum Colectia Saga Amurg si primesti gratuit cartea Luna Noua oferita de Editura RAO [*Promotie valabila in limita stocului disponibil.]

Amurg
Bazat pe romanul omonim al lui Stephanie Meyer, 'Amurg / Twilight' este o nonconformista poveste de dragoste dintre un vampir si o muritoare. Bella Swan (Kristen Stewart) a fost intotdeauna o persoana diferita, care a preferat sa ramana in afara grupurilor de fete populare din liceul sau din Phoenix. Nici atunci cand mama ei se recasatoreste si o trimite pe Bella sa locuiasca cu tatal sau intr-un orasel ploios numit Forks, din statul Washington, ea nu se asteapta sa se produca vreo schimbare majora in viata ei. Asta pana cand il intalneste pe Edward Cullen (Robert Pattinson ), un baiat misterios si ciudat de frumos. Inteligent si spiritual, el pare ca vede pana in adancul sufletului ei.Mai mult decat atat, el este vampir, nemuritor, dar nu are colti si nu bea sange de om, fiind unic printre vampiri in ceea ce priveste stilul de viata. Pentru Edward, Bella este ceea ce a asteptat timp de 90 de ani – sufletul lui pereche. Ceea ce va urma este o cursa infernala in care cei doi indragostiti trebuie sa scape de dusmanii de moarte ai familiei Cullen. Urmareste Amurg / Twilight , cel mai popular film romantic din ultimii ani!


Luna Noua
In Saga Amurg: Luna Noua/ The Twilight Saga: New Moon , cel de-al doilea film al celebrei serii Amurg , idila dintre vampir si o muritoare prinde un nou contur atunci cand Bella Swan ( Kristen Stewart ) se adanceste in secretele lumii supranaturale - din care isi doreste atat de mult sa faca parte - numai pentru a se regasi intr-un pericol cu mult mai mare decat inainte. Dupa petrecerea de majorat a Bellei, Edward Cullen (Robert Pattinson) si familia sa parasesc orasul Forks, in dorinta de a o proteja pe Bella de pericolele iminente ale lumii vampirilor. Deprimata si insingurata, ea parcurge cu greu ultimul an de liceu si descopera ca, de fiecare data cand isi risca viata, imaginea lui Edward ii apare in minte. Dorinta arzatoare de a fi impreuna cu el o face sa se expuna unor pericole din ce in ce mai mari. Cu ajutorul prietenului sau din copilarie, Jacob (Taylor Lauthner), Bella restaureaza o motocicleta veche pe care o va folosi in noile calatorii, iar inima ei inghetata pare sa se deschida relatiei cu Jacob - membru al misteriosului clan Quileute – care are propriile secrete periculoase. Dincolo de granitele timpului si ale lumii pe care o cunoastem, Bella si Edward sunt capabili sa isi sacrifice viata pentru a-si salva povestea de iubire. Un rol decisiv il vor avea fiintele supreme din clanul Volturi, cei care impart legea printre vampiri, conducatorii nemilosi care nu se dau in laturi de la nimic pentru a mentine secreta existenta vampirilor. Suspansul si pasiunea care au transformat Amurg intr-un adevarat fenomen, se continua cu multe personaje noi, mult mai multa actiune, secrete stravechi si mistere adanci, in Saga Amurg: Luna Noua/ The Twilight Saga: New Moon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Chat

Create a Meebo Chat Room