joi, 8 aprilie 2010

Mircea Badea despre Robert Pattinson:"Bah,asta,cine-i asta frate?Actorul lu' peste prajit"

Pe data de 6 aprilie, Mircea Badea, in cadrul emisiunii in Gura Presei, prezentand articole din revista GQ, l-a trecut in revista si pe Robert Pattinson.



Transcript:

"Bah, asta, cine-i asta frate? Ca am tot vazut prin ziare, pa net-uri, unu' Robert Patinson. Ca e mare jmecherie, mare nu stiu ce. Prietene, deci unul mai hidos n-am vazut… rar sa gasesti. Cica este cel mai sexy barbat din lume. Nu stiu, da’ cine a zis asta? Nu stiu ce revista de-a lor din America a facut un sondaj. Si asta este stilat. Uite-te un pic la el. Hai prietene, uite-l, ia uite-l pe asta. Deci asta e…uite-te tu la el. Pe langa faptul ca se uita crucis, vezi? Are fata de om adormit tot timpu’. Si capu’ ii e greu sa-l tina. Pune mana asa si pare tot timpul nespalat pe par. Dar asta, unde joaca actorul lu’ peste prajit asta? Hidoselu’ unde se reproduce? Cineva a vazut vreun film ceva? Cica ceva cu vampiri.
In urma acestei emisiuni, fanii lui Robert Pattinson au lansat o petitie prin care ii cer lui Mircea Badea


Petitie: "Mircea Badea trebuie sa-si ceara scuze pentru criticile aduse lui Robert Pattinson!!!"

........................
Cum a putut sa spuna asta despre Robert?!Sa se mai uite si el la un film si sa nu mai vb despre persoane pe care nici nu le cunoaste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Chat

Create a Meebo Chat Room