The Twilight Saga Video

Loading...

luni, 5 iulie 2010

Fanii Amurg au luat cu asalt strazile din Bucuresti


Fara a fi speriati de furtuna care a lovit ca din senin Bucurestiul, fanii infocati ai fenomenului Amurg si-au facut publica admiratia pentru actorii binecunoscutei serii pe strazile din Bucuresti.

Pe langa bucuria tinerilor de a face parte din cea mai mare conventie a fanilor unui film in Romania, scopul care i-a unit a fost acela de a ii aduce aici pe Kristen Stewart, Robert Pattinson si pe Taylor Lautner. MediaPro Distribution a sustinut aceasta conventie special pentru toti iubitorii seriei Amurg si va incuraja acest demers prin trimiterea pledoariilor fanilor catre producatorul filmelor, Summit Entertainment.

Participantii au putut fi recunoscuti de la mare distanta dupa tricourile imprimate cu chipurile actorilor, zecile de pancarte si steaguri cu care au venit inarmati si nu in ultimul rand dupa scandarile zgomotoase care au starnit interesul maxim al trecatorilor.

Alaturi de acestia, au venit pentru a-si sarbatori cinematograful preferat numeroase si importante vedete autohtone precum: Iulia Vantur, Cabral, Andreea Patrascu, Radu Valcan, Magda Palimariu si Piticu, Daniel Nitoiu, Ioana Maria Moldovan, Majda Aboulumosha, Doinita Oancea, Oana Tache (MTV Romania), Raluca Tataru, Simina Popa, Liviu Virciu precum si actrita Irina Saulescu (Politist, adjectiv).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Chat

Create a Meebo Chat Room