miercuri, 21 iulie 2010

Melissa Rosenberg vorbeste despre scenariul ‘Breaking Dawn’ [SPOILERS ALERT]

Melissa Rosenberg, scenarista filmelor din seria Twilight, spune ca nu a fost niciodata impotriva ideii de a include in noul film Twilight, ‘Breaking Dawn’, scena in care Bella naste un copil. Raspunzand la un zvon in care era mentionat faptul ca Rosenberg crede ca scena nasterii nu ar trebui sa apara in noul film, scenarista primelor trei filme din seria Twilight explica ca a fost citata prost.
Image and video hosting by TinyPic
“A fost doar un citat prost. Nasterea – toate scenele, dupa mine – ar trebui sa apara pe marele ecran“, a declarat Melissa intr-un interviu recent. Scenarista nominalizata la premiile Emmy explica ca facea referire la alta scena.
“Cred ca ma refeream la alta scena, oare o sa putem vedea dintii lui Edward prin placenta?”
In ceea ce priveste aceasta scena, Rosenberg recunoaste ca nu crede ca ar trebui sa apara in versiunea finala. “Nu cred ca trebuie sa vedem asta, iar daca cineva vrea sa vada asta, cred ca ar trebui sa arunce o privire sa vada“, a raspuns scenarista in rasete, inainte sa adauge “Cred ca ar fi indicat, dar nu cred ca o sa vedem dintii prin placenta.”
Melissa Rosenberg inca scrie la scenariile ultimilor parti din seria ‘Twilight’, ‘Breaking Dawn 1 & 2′. Prima parte din Breaking Dawn are programata data de lansare pentru 18 noiembrie 2011, in timp ce a doua parte nu a primit inca o data de lansare. Filmarile pentru cele doua filme vor incepe in aceasta toamna in Louisiana si Vancouver.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Chat

Create a Meebo Chat Room