vineri, 2 aprilie 2010

"Cea dea doua viata a lui Bree Tanner" se va lansa si la noi tot pe 5 iunie 2010

Image and video hosting by TinyPic

EDITURA RAO ÎŞI PROPUNE SĂ LANSEZE SIMULTAN CU EDITURA AMERICANA NOUL TITLU AL SCRIITOAREI STEPHENIE MEYER CEA DE-A DOUA VIAŢĂ A LUI BREE TANNER PE 5 IUNIE 2010
Editura Little Brown US a anunţat că va publica după aproape doi ani un nou titlu al autoarei Stephenie Meyer. "CEA DE-A DOUA VIAŢĂ A LUI BREE TANNER" este o nuvelă scrisă din perspectiva lui Bree, un personaj din romanul Eclipsa.


Titlul original: The Short Second Life of Bree Tanner.
Nuvela, care are 192 de pagini, va fi lansată la ora 12.01 a.m, sâmbătă 5 iunie 2010, într-un prim tiraj de 1,5 milioane de exemplare. Un dolar din fiecare carte vândută în Statele Unite din primul tiraj va fi donat Crucii Roşii Internaţionale, care ajută victimele calamităţilor naturale, precum cele care au avut loc în Haiti şi Chile. "Am fost surprinsă la fel ca toţi ceilalţi de această nuvelă", a afirmat Stephenie Meyer. “Când am început să lucrez la ea în 2005, a fost un simplu exerciţiu care să mă ajute să explorez o altă latură a romanului Eclipsa pe care îl finalizam în acel moment. Credeam că va fi doar o scurtă povestire, pe care aş fi putut să o postez pe site-ul meu. Apoi, când a început lucrul la FENOMENUL AMURG: SECRETE DE PE PLATOUL DE FILMARE, am considerat că ar fi potrivit ca această poveste a lui Bree să fie inclusă în respectivul ghid. Dar povestea a devenit din ce în ce mai lungă, astfel încât această intenţie nu s-a mai putut materializa."
"Întotdeauna am considerat CEA DE-A DOUA VIAŢĂ A LUI BREE TANNER ca pe o dedicaţie specială pentru fani", a afirmat Meyer. "Au fost atât de pasionaţi de tot ce a însemnat seria Amurg". "Fanii au aşteptat cu sufletul la gură o nouă carte a lui Stephenie Meyer", a declarat Megan Tingley, vicepreşedinte şi editor la Little Brown. Avem două motive să fim fericiţi - fiindcă le oferim fanilor posibilitatea de a citi această noua carte şi ne aducem astfel contribuţia pentru o cauză importantă".


CEA DE-A DOUA VIAŢĂ A LUI BREE TANNER este povestea lui Bree Tanner, un vampir nou-născut care apare pentru prima dată în romanul Eclipsa, şi a lumii întunecate în care trăieşte. Nuvela relatează marşul armatei vampirului nou-născut împotriva Bellei Swan şi a familiei Cullen, după întâlnirea lor memorabilă. Personajul Bree nu numai că are un rol deosebit în Eclipsa, ci şi în filmul omonim care va fi lansat de Summit Entertainment anul acesta în iunie. "Stephenie a fost sufficient de amabilă încat să mă lase să citesc un draft al povestirii în timp ce pregăteam filmul Eclipsa," a afirmat regizorul David Slade. "Mi-a plăcut foarte mult povestea, care ne-a inspirat în alegerea unor locaţii şi a unor scene. Cred că fanii vor fi fascinaţi de trăirile, de temerile şi de acţiunile acestui vampir în devenire."
CEA DE-A DOUA VIAŢĂ A LUI BREE TANNER va fi de asemenea disponibilă în format electronic pe 5 iunie, la 6 a.m. În plus, vor fi oferite mai multe informaţii despre Fenomenul Amurg: Ghidul Oficial, care va fi publicat spre sfârşitul anului. În mai puţin de 5 ani, Stephenie Meyer a devenit un fenomen internaţional. Saga Amurg a fost vândută în aproape 50 de ţări şi în peste 100 de milioane de exemplare. EDITURA RAO ŞI LITTLE BROWN BOOKS FOR YOUNG READERS AU PLĂCEREA SĂ ANUNŢE LANSAREA UNUI NOU TITLU AL SCRIITOAREI FENOMEN STEPHENIE MEYER
Romanele lui Stephenie Meyer au obţinut atât recunoaşterea publicului, cât şi pe cea a criticii: 30 de săptămâni pe locul 1 în topul New York Times Bestselling Series, 75 de săptămâni pe lista USA Today, 5 săptămâni pe primul loc în lista NYT, recomandarea New York Times Editor’s Choice, „Cea mai bună carte a anului” – Publishers Weekly, „Cea mai bună carte a deceniului” – Amazon, prezentă în Top 10 al cărţilor pentru tineri realizat de Booklist.

Un comentariu:

Chat

Create a Meebo Chat Room